Stocarea energiei inteligenta – dezvoltăm și proiectăm stocatoare mari pentru reglarea primară (rezerve operaționale) și stocatoare mici pentru centrala energetică virtuală de mâine pentru ca în calitate de stabilizator de rețea să compenseze vârfurile de putere (reglare primară negativă) sau puterile maxime de scurtă durată (reglare primară pozitivă). Vrem să aducem o contribuție activă la tranziția spre noi surse de energie!

ess-01

Cu SSE, puteți opera consumatorii dvs., cum ar fi iluminatul, televizor, mașină de spălat etc. genera direct ne energiei solare. Sistemul nostru universal, vă oferim posibilitatea de a scana propria energie solară consumă, de asemenea, (și vânt, cogenerare, etc.) se eficient.

SSE ridică rata lor de auto-consum la crucial pentru tine de a fi și poate reduce costurile de energie electrică pe termen lung, indiferent de creșterea prețurilor la energia electrică. Pentru o sursă de alimentare care se potrivește nevoilor dumneavoastră, aveți nevoie de un magazin profitabil care se potrivește nevoilor dumneavoastră individuale. Prin urmare, SSE este scalabil, upgrade și expandabil în orice moment.

Deosebit de atractiv este modelul de auto-consum pentru întreprinderi industriale și mari consumatori. Mult mai interesant decât compararea costurilor de astăzi, dar aici este independența costurile curente ale mâine!

PEUS Testing – ESS
Descriere generală

PEUS Testing – ESS
Specificaţii tehnice – Baterii de stocarea energiei

PEUS Testing – ESS
Specificaţii tehnice – Invertoare baterii de stocarea energiei

infoline - Stocarea energiei

Pentru mai multe detalii despre Stocarea energiei inteligenta Peus-Testing sau pentru comenzi, va rugam sa ne contactati: Contact Unicmar