Statii de purificare a apei

Statii de purificare a apei FRIWASTA – pentru alimentarea unităților cu necesar mare de apa

Statiile de purificare a apei sunt aparate inovative, de mare capacitate cu spectru de consum reglat și larg pentru consumatori de la 20 până la 800l/min.

Ele sunt ideale pentru marile unități de alimentație publică, hoteluri, clădiri municipale și publice, cum ar fi școlile, unitățile militare, clădirile de protecție civilă, pompierii precum atelierele de industrie mică și mare, bazele sportive, etc.

Statii de purificare a apei „FRIWASTA-Plus“ 20 până la 800 l/min.

Prepararea apei calde în condiții igienice, fără legionella, pe principiul în curgere

În rezervoarele de apă potabilă pot apărea legionella, bacterii și germeni periculoși pentru sănătate. Soluția acestei probleme o constituie pregătirea în condiții igienice a apei potabile cu ajutorul stațiilor de apă proaspătă.

Modul de funcționare

Cu ajutorul stațiilor de apă proaspătă „FRIWASTA-Plus“, apa caldă este preparată proaspăt la cererea consumatorilor (baie, bucătărie, etc.) pe principiul încălzirii în flux de către un schimbător de căldură cu plăci.
Apa potabilă va fi încălzită doar atunci când consumul ei devine necesar.

În special în cazul unui comportament diferit al consumatorilor (consum mai mare sau mai mic), stațiile de apă proaspătă prezintă un avantaj igienic și unul economic.

Stațiile de apă proaspătă Sailer sunt echipate cu aparate de reglare inteligente care, în funcție de model, pot îndeplini diverse funcții. Acestea comandă stația de apă proaspătă și asigură o generare de căldură adaptată necesarului.

Sistemul prezintă și alte avantaje, fiind extensibil și putând fi comandat și depanat în mod simplu prin intermediul calculatorului, telefonului mobil sau instalației tehnice din clădire.

Domenii de utilizare

Stațiile de apă proaspătă își găsesc utilizarea în construcția de locuințe private, în alimentația publică, pensiuni, hoteluri, spații
de cazare, clădirile municipale și publice, spitale, cămine, clădiri militare, clădiri de protecție civilă, pompieri, birouri, unități de producție,
spălătorii, cantine, etc.

FRIWASTA PLUS 120-800L

FRIWASTA PREZ.1

FRIWASTA_6-seiter_englisch

Formular Friwasta

PREZENTARE FRIVASTA

Pentru mai multe detalii despre statii de purificare a apei sau pentru comenzi, va rugam sa ne contactati: Contact Unicmar