Sisteme scalabile de stocare

Sisteme scalabile de stocare STOCATOR QBATT3 si QBATT5

Caracteristici:

  • Instalare noua sau retehnologizare
  • Cu invertor fotovoltaic integrat
  • Extensibil prin module de la 2 pana la 10 kWh net
  • Poate fi utilizat ca sursa de curent in caz de pana de curent
  • Poate functiona izolat
  • Garantie de performanta de 10 ani pe baterie
  • Portal gratuit de monitorizare online

Sisteme scalabile de stocare QBATT

Seria QBATT utilizează energia solară pentru a asigura direct consumul de energie electrică al unei gospodării, a încărca bateriile și de a alimenta surplusul de energie electrică în rețeaua de distribuție. Prin intermediul unui sistem de control și aunui controler logic adaptativ, sistemul de gestionare a energiei (SGE) controlează și optimizează afluxul de energie pentru a atinge consumul maxim de energie electrică fotovoltaică proprie.

În afară de aceasta sistemul oferă o distribuție avansată a sarcinii și o gestionare a încărcării adaptată necesităților, precum și o funcție de rezervă pentru penele de curent. Tehnologia modernă Litiu-Ion oferă o siguranță maximă prin intermediul sistemului de gestionare a bateriilor, comandat prin microprocesor și multiredundant.

Invertorul Cutia de borne Slot pentru module de bateriiSeria de stocare a energiei QBATT combină un sistem avansat de gestionare a energiei (SGE) cu ecran tactil cu cristale lichide, invertor, cutie de borne și module de baterie rezultând un sistem de stocare a energiei extrem de ușor de utilizat. Nivelul ridicat de flexibilitate, fiabilitate și compatibilitate, precum și funcțiile extinse ale conceptului inovativ inteligent satisfac toate cerințele clienților.

Extensibil prin module

Sistemul modular multifuncțional poate satisface necesarul oricărei gospodării, la valori nete ale consumului de la 2 până la 10 kWh. La QBATT se poate majora chiar și ulterior capacitatea de stocare!

STOCATOR QBATT
Sisteme de stocare a energiei QBATT3 | QBATT5

Pentru mai multe detalii despre Sisteme scalabile de stocare sau pentru comenzi, va rugam sa ne contactati: Contact Unicmar