Sisteme fotovoltaice DEGERtraker MLD – caracterestici:

Natura a făcut primul pas: numeroase plante, cum ar fi floarea-soarelui, de exemplu, să se orienteze spre soare pe parcursul unei zile.
Este un principiu simplu, dar genial, care poate fi aplicată perfect la optimizarea eficienței în sisteme de energie solară.

sisteme fotovoltaice degertraker -schema

Motivul: modulele fotovoltaice care urmează calea soarelui capturează o cantitate mai mare de energie și produc incontestabil mai multă putere decât module dintr-o instalație fixă.

sistem-deger-schema2

sistem-deger-schema5

Din cauza diferitelor niveluri de nori şi de condițiile de iluminare din parcuri solare, controlul face că fiecare Sistem DEGERtraker să fie orientat optim pentru cea mai puternică sursă de iradiere / lumină. Acest sistem garantează cel mai mare randament energetic posibil.

Intensitatea radiației luminii este influențată de o serie de factori – în primul rând nori, desigur. De aceea, este esențial ca un control inteligent capabil să reacționeze la condițiile în consecință. Aliniere cu precizie = randament maxim: principiul Maximum Light Detection (MLD):

sistem-deger-schema6

deger-03

deger-02

DEGERtracker
Referinţe cu sistemele de panouri solare

DEGERtracker
Specificaţii tehnice – sisteme fotovoltaice

DEGERtracker
Certificări / Termeni şi condiţii de Garanţie pentru modulele solare

DEGERtracker
Prezentare generală a panourilor solare

sursa: www.degerenergie.de

Pentru mai multe detalii despre Sisteme fotovoltaice DEGERtraker MLD sau pentru comenzi, va rugam sa ne contactati: Contact Unicmar