DESCRIERE SISTEM Scalabil de stocare a energiei

Acest sistem scalabil de stocare a energiei consta din:

  • Un sistem ESS suplu prin construcţie modulară
  • Invertor de baterii
  • Pachete de baterii

Casetă cu sistem de gestiune a energiei Pachetele de baterii sigure și durabile constituie inima sistemului de stocare a energiei. Constând din mai multe celule (LiFePO4) montate în carcasă ușoară din material plastic, ușor de manevrat, modulele de acumulatori pot fi stivuite, pot fi ușor instalate și pot fi extinse oricând fără probleme și cablare costisitoare. Sistemul integrat de management al bateriei (BMS) monitorizează și protejează bateriile.

Invertorul trifazic pentru baterii, de diferite modele asigură puterea de încărcare și descărcare, în funcție de necesități și disponibilul instalației fotovoltaice Sistemul de management al energiei se orientează după contorul dumneavoastră de absorbție de energie electrică și prin aceasta preia în mod direct și perfect adaptat comanda consumului, administrarea sarcinii și energiei precum și elaborarea și prezentarea bilanțului dumneavoastră energetic personal.

AVANTAJE
PUTERNIC – Invertor cu 3 faze 400 VCA, 6,0 kW și 18,0 kW
SIGUR – Tensiune joasă de protecție, module și conectoare de contact complet izolate, sistem integrat de management al bateriei (BMS)
RENTABIL – Datorită tehnologiei inovative este suplu şi rentabil pentru stocarea în condiţii economice

peus-01

PEUS Testing – ESS
Descriere generală

PEUS Testing – ESS
Specificaţii tehnice – Baterii de stocarea energiei

PEUS Testing – ESS
Specificaţii tehnice – Invertoare baterii de stocarea energiei

STOCATOR QBATT
Sisteme de stocare a energiei QBATT3 | QBATT5

infoline Sistem scalabil de stocare a energiei

Pentru mai multe detalii despre Sistem scalabil de stocare a energiei sau pentru comenzi, va rugam sa ne contactati: Contact Unicmar