În cazul sistemului de încălzire cu energie solara PVIR, energia solară este transformată prima dată în curent electric. Curentul electric produs va fi utilizat pentru funcționarea încălzirii cu radiații infraroșii. Deoarece în conformitate cu studiul nostru desfășurat împreună cu Universitatea Tehnică Kaiserslautern, aceasta are nevoie de o cantitate de energie mai mică cu până la 60%. În acest fel energia soarelui este utilizată în mod optim!

Marele avantaj al sistemul de încălzire cu radiații infraroșii bazat pe energie solara este acela că el încălzește la fel ca și soarele. Aceasta este o experiență plăcută. In locul aerului de încălzire uscat, parțial neplăcut, veți fi înconjurat de „radiații solare“ benefice ca într-o zi blândă de primăvară.

Curentul electric propriu de pe acoperiș reduce considerabil cheltuielile de încălzire în timpul iernii și în primul rând în perioadele de tranziție. Totodata aduce o economie de energie suplimentară față de cea deja menționată de 60%. Suplimentar prin sistemul de încălzire cu radiații infraroșii bazat pe energie solara nu mai este necesar acelaș volum de lucrări costisitoare și îndoielnice de izolare termică.

infoline energie solara

Pentru mai multe detalii despre Incalzire cu energie solara sau pentru comenzi, va rugam sa ne contactati: Contact Unicmar