Generator Sincron Virtual

energia regenerabilă întâlneşte stabilitatea reţelei

Zona de lucru Generator Sincron Virtual:

Contextul:

Procentul de energie regenerabilă în reţelele electrice la nivel mondial este în creştere. Pentru a reduce în mod durabil emisiile de CO2 şi pentru a scăpa de dezavantajele energiei nucleare, marile naţiuni industriale se bazează din ce în ce mai mult pe alternative.

Problema

Reţelele electrice, care au evoluat de-a lungul deceniilor, se bazează exclusiv pe generatoare care furnizează energia sub formă de curent alternativ.

Generator Sincron Virtual

Energia electrică regenerabilă este alimentată în reţeaua existentă în cea mai mare parte prin intermediul tehnologiei convertoarelor electronice. Datorită utilizării pe scară tot mai largă a acestei tehnologii, reţelelor le lipsesc din ce în ce mai mult momentum-urile generatoarelor care să le menţină stabile în timpul fluctuaţiilor naturale. Prin urmare, se poate presupune că de la un anumit procent de energie electrică regenerabilă, o reţea îşi pierde considerabil stabilitatea. O alimentare cu energie electrică extensivă şi neîntreruptă nu mai este atunci posibilă.

Extinderea energiei regenerabile pune în pericol stabilitatea sistemelor reţelelor de energie electrică. Ca urmare, operatorii instalaţiilor nu permit instalaţii suplimentare peste un anumit procent sau se bazează pe generatoare tradiţionale pentru stabilizarea reţelei.

Generator Sincron Virtual

Soluţia

Syncronverter rezolvă această problemă! Cu un algoritm extrem de complex, un invertor de putere cu tehnologia Syncronverter se poate comporta ca şi cum ar fi un generator clasic cu momentum.

SYNCHRONVERTER

SYNCHRONVERTER Information Brochure

Pentru mai multe detalii despre Sisteme scalabile de stocare sau pentru comenzi, va rugam sa ne contactati: Contact Unicmar