Economizoare de energie

Mai multă energie eficientă cu es-Transformer!

Metoda inteligentă de economisire a curentului electric cu economizoare de energie es-Transformer!

Economizoare energie electrica pentru: iluminat public, spitale, scoli, institutii publice si intreprinderi.
es-Transformer (se acorda garantie pentru diminuarea consumului) reduce consumul de energie cu pana la 20%, perioada de amortizare este de 1,5 ani.

SISTEME DE INCALZIRE
» incalzire cu panouri cu infrarosu (reduce costurile lunare cu pana la 60 % fata de costurile cu combustibili lichizi, solizi si gaze)
» sau asociate cu sistem fotovoltaic (independenta energetica) pentru institutii publice, scoli, licee, sali de sport, spitale
» hale industriale, pensiuni, hoteluri
» centrale de cogenerare industriale pe peleti si gaze

Toate aceste produse sant fabricate in Germania si Austria cu garantie pe termen lung.
Amortizarea investitiei rapida. Se asigura la cerere studii de fezabilitate si proiecte de cofinantare UE.

Diminuarea garantată a consumului de energie electrică cu minim 5% sau banii înapoi!

Prezentarea avantajelor:
» Nu foloseşte energie electrică
» Diminuează pierderile electrice
» Diferite dimensiuni în funcţie de consum
» Costul de achiziţie este redus
» Economie garantată
» Amortizare rapidă
» Montare uşoară (de către specialişti)
Pentru toţi consumatorii electrici, în special:
» Utilizatori de Motoare Electrice
» Gostronomie
» Domeniul meşteşugăresc
» Domeniul de construcţie
» Tipografii
» şi alte domenii de producţie în care se folosesc maşinării electrice
 

 

Noţiuni introductive

Explicatia este valabila doar pentru domeniul de current alternativ. Electronii alcatuiesc curentul electric, care pornesc de la sursa la consumatori si revin inapoi la sursa.
Ordinea electronilor care alcatuiesc curentul intr-un conductor electric este haotica. Pe deasupra se remarca faptul ca electronii poseda o rotatie proprie, care este o caracteristica fundamentala a electronului. Rotatiei electronului i se asociaza un moment magnetic, care permite o masuratoare a directiei de rotatiei. Diferitele directii de rotatie ale electronilor sunt pe deasupra si factori care influenteaza ordinea electronilor.

Aceasta forma de transfer a energiei electrice (curentul alternativ) cauzeaza producerea unor pierderi majore de circuitul electric: scurgeri de energie electrica, transformarea energiei electrice in energie termica si pierderi de cupru. Aceste trei tipuri de pierderi sunt interdependente. Cuprul detine un indice de conductanta si cauzeaza la transferul de energie un anumit coeficient al rezistentei electrice.

La transferul de energie printr-un conductor de cupru cu un anumit diametru, se realizeaza pe baza rezistentei electrice si a transferului de energie o transformare a energieie electrice in energie termica care prin es-Transformer este dimunuat si astfel energia obtinuta pentru ceilalti consumatori le sta la dispozitie respective nu trebuie sa fie preluata de sursa.

es-transormer2

Supraconductibilitatea

Este o arta de a realiza transferul de energie fara pierderi, care printr-o rezistenta electrica este egal cu 0.
Acest lucru este posibil numai daca temperatura din mediul inconjurator este de circa -273°C.
Produsul es-Transformer provine dintr-o serie de studii asupra unor astfel de sisteme cu supraconductoare. Electrochimistul “Eun Kuk Kim” a descoperit ca la aceasta temperatura exista anumite radiatii infrarosii care asigura faptul ca rotatia fiecarui electron este rectificat prin asa numitele perechi Cooper care se formeaza.

Electronii sunt atata timp influentati pana in momentul cand un anumit procent de electroni se aglomereaza si care poseda o rotatie egala cu 0. Rezultatul este acela ca datorita frecarii reduse rezistenta electrica din reteaua cristalina este minimalizata. Deoarece acum electronii produc o rezistenta mai mica incalzirea instalatiei este redusa.
Pierderile de energie electrica a consumatorilor sunt diminuate, ceea ce duce la cresterea gradului de eficacitate a echipamentelor electrice.

Astfel energia recuperata si nefolosita, poate fi considerate o economisire sau poate fi utilizata pentru a alimenta un nou aparat, in orice caz din aceasta procedura reiese o diminuare a costurilor. YCTinside®-Technologie in misiune pentru es Transformer“: Pentru a îmbunătăţi mediul ecologic, respectiv a constata o scadere a consumul de energie, trebuie redusa informatia negativa astfel incat canalele de informatie sa fie accesibile. Prin implicarea YCTinside®-Technologie fiecare domeniu (domeniul dorit) va fi curatat de interferente distructive.
In spatele fiecarui domeniu se afla un camp de energie (electric, magnetic,etc.) undele sunt purtatoare de energie si energie este purtator de informatie, aceasta este valabila si in cazul materiei.

Acesta este punctul de pornire a fizicii moderne si baza YCTinside®-Technologie ca si energia moderna dar si tehnologia informatiei pe baza abordarii fizicii cuantice.

Prin sistemul de optimizare a energiei electrice cu economizoare de energie es-Transformer care ordonează fluxul de electroni se realizează o rezistenţă de frecare redusă şi un consum de energie mai mic.

economizoare de energie es-transormer3

es-Transformer
Prezentare generală

es-Transformer
Referinţe şi studii de caz

es-Transformer
Montaj, exemple pe diferite echipamente

es-Transformer
Certificat de conformitate

infoline - economizoare de energie

Pentru mai multe detalii despre Economizoare de energie es-Transformer sau pentru comenzi, va rugam sa ne contactati: Contact Unicmar