Garantii de performanta: Există multe motive bune care pledează pentru o instalație fotovoltaică de la AxSun Solar. Cu ajutorul metodelor de producție moderne și cu componente de mare valoare fabricăm module de cea mai bună calitate. Prin cunoștințe solide, experiență și personal calificat beneficiați de cele mai bune servicii de consultanță, proiectare și realizare a instalației fotovoltaice.

Nimic nu este a șa de constant ca schimbarea, în special în domeniul tehnologiei fotovoltaice. Din acest motiv este important pentru noi să ne dezvoltăm în permanență pe noi și produsele noastre. Sesiunile regulate de formare profesională a personalului nostru face în permanență posibilă ca cele
mai noi cuceriri tehnice să se regăsească în dezvoltarea produselor noastre. În acest fel am dezvoltat module care nu se remarcă doar printr-o durată de via
ță mare și o manoperă de calitate, ci și prin performanțe peste medie. De aceea vă oferim o garanţie pentru modulele noastre fotovoltaice de:

25 ani sub formă de garantie de performanta liniara!

12 ani sub formă de garanție de produs

  • Garanția de performanță cu un randament garantat de 97,5% în an 1
  • Garanția de performanță liniară din cel de al 2-lea an cu o reducere anuală a performanței de max. 0,5% pe an
  • Randament garantat de 92,5% după 10 ani
  • Randament garantat de 85,0% după 25 ani

Următorul grafic ilustrează în mod clar modul în care profitați de o garanție de performanță liniară în comparație cu garanția în trepte care este standard în acest domeniu.

garantii de performanta liniara

Găsiți detalii suplimentare în condițiile noastre de garanție.

AxSun Solar – AX P-60 3.2 – Garanție de performanță liniară
(premium Ediție RO2016)

Pentru mai multe detalii despre garantii de performanta sau pentru comenzi, va rugam sa ne contactati: Contact Unicmar